Sosiaalisen median suunnitelma pk-yritykselle

Pohjalaiset yrittäjät huomio!

Nyt on hyvä tilaisuus ottaa ensimmäinen askel kohti sosiaalista mediaa, jos et ole vielä tehnyt sitä.

Vaihto-opiskelijani suorittavat jaksoilla 3-4 VAMK:ssa kurssia Social Media & Entrepreneurship. Kurssin työskentelykielenä on englanti. Etsin kurssille yritystä (1-2) jotka olisivat kiinnostuneita pohtimaan, miten lisätä oman yrityksen näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa.

Opiskelijat työstävät toimeksiantoa neljän ryhmissä. Tarkoituksena on, että yrittäjä tulee kertomaan koululle omasta yrityksestään, millaisia asiakkaita hänellä on ja millaisia asiakkaita hän tavoittelee yms. Opiskelijoiden tehtäväksi jää pohtia, miten nämä asiakkaat tavoitettaisiin sosiaalisen median kautta ja millä tavalla. 

Yrittäjä Sinulla on loistava tilaisuus saada, ryhmän koosta riippuen, 5-10 suunnitelmaa, joita yhdistelemällä voit saada aikaan upean sosiaalisen median toteutuksen yrityksellesi pienellä panostuksella.

Jos aihe kiinnostaa, otathan yhteyttä! Opetuskiireiden takia tavoitat minut parhaiten sähköpostilla osoitteesta
margit.niemela(@)puv.fi (muista poistaa sulut @-merkin ympäriltä). Ota yhteyttä perjantaihin 14.12.2012 mennessä. Kurssi alkaa 7.1.2013 ja päättyy maaliskuussa 2013.

Ystävällisin terveisin

Margit Niemelä
KTT, yliopettaja
VAMK


P.S.
Teemme toimeksiantosopimuksen, jossa tehtävä rajat ja vastuut määritellään. Toimeksiantajan tulee käsittää, että kysymys on opiskelijatyöstä ja ehdotusten kriittinen arvioiminen  on välttämätöntä.

Comments