Koulu tulee taskuun

CICERO Learning -verkosto järjestää erilaisia tilaisuuksia oppimiseen liittyen. Uusimmassa tiedotteessa kerrotaan seuraavaa:

CICERO Learning –verkosto järjestää Helsingin yliopiston käyttäytymistieteellisen tiedekunnan Siltamat-luentosarjan keväällä 2012. Luennot ovat kaikille avoimia, ilmaisia tilaisuuksia. Tervetuloa vuoden ensimmäisiin Siltamiin!

Pelinomaisuutta ja mobiiliutta oppimiseen SysTech-arvoverkostossa

14.2.2012 klo 16.15 - 18.00
Siltavuorenpenger 3A, huone 302
Helsingin yliopisto

Tule kuulemaan ja keskustelemaan, miten uusia oppimisympäristöjä tutkitaan ja kehitetään oppilaitosten, yritysten ja tutkijoiden yhteistyössä. Millaisia  opettajan ja oppilaan tarpeista lähteviä uusia sovelluksia ja toimintamalleja kehitetään Systeemiset oppimisratkaisut -arvoverkkohankkeessa? SysTech-hankkeen tarkoituksena on edistää 2000-luvun osaamista ja taitoja käyttäjälähtöisillä ja innostavilla oppimisratkaisuilla.Lue lisää:
http://www.cicero.fi/sivut2/news_SysTech_rahoitus.html

Tilaisuus on suunnattu kaikille opetuksen ja oppimis-opiskelu-opetusympäris
töjen kehittämisestä kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa!

Tutkimuslaitosten ja yritysten edustajat kuvaavat omista näkökulmistaan, mitä hyötyä tällaisesta laajassa verkostossa tapahtuvasta yhteistyöstä on eri partnereille ja miten tämä kaikki auttaa oppilaitoksia, opettajaa ja opiskelijaa. Esimerkkinä uusista kehitettävistä oppimisratkaisuista esitellään mobiilissa ympäristössä toimiva monikanavapalvelu, joka liittää yhteen ja räätälöi erilaiset oppimiseen käytettävät sovellukset ja ympäristöt.

Koulu tulee taskuun!

Puhujina:
Sanna Vahtivuori, Helsingin yliopisto
Petri Seljavaara, Lumi Interactive
sekä SysTech-hankkeen muita toimijoita

Harmi, kun täältä maakunnasta ei pysty osallistumaan näihin mainioihin tilaisuuksiin livenä.

Comments