Projektipäällikön tehtävänkuvauksia

Kuva VN

Tähän postaukseen, Projektipäällikön tehtävänkuvauksia, olen koonnut muutaman työpaikkailmoituksen liittyen projektipäällikön tehtäviin materiaaliksi Projektinhallinnan kurssille. Kurssiin liittyvä oppimateriaali löytyy postauksen Projekti alta. Erityisesti tämä linkittyy kohtaan 

- Projektipäällikön roolit
- Toimintaedellytysten luonti: Toivomuksia projektipäällikölle. (16.1.2016)
- Projektitiimi
- Projektipäällikön urakehitys
- Projektipäälliköiden sertifiointi (12.1.2017)


Työpaikkailmoitukset


1. Etsimme nyt markkinointitiimiimme
MARKKINOINNIN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
vastaamaan Antell-Ravintoloiden ja Antell-Kahviloiden monipuolisista markkinoinnin ja muiden kaupallisten projektien toteutumisesta.
Rakennat niin b2b- kuin b2c -asiakaskokemusta, tuet kollegoitasi asiakastyössä ja myynnissä. Toimenkuvaasi kuuluvat markkinointikonseptien ja kampanjoiden suunnittelu, toteutus ja jalkautus. Sisällöntuotanto niin digitaalisiin kanaviin kuin asiakkuusmateriaaleihin on tärkeä osa rooliasi.
Työskentelet yhteistyössä ammattitaitoisten antellilaisten ja ulkoisten palveluntuottajien kanssa.
Tunnet eri markkinointikeinojen tarjoamat mahdollisuudet. Palveluliiketoimintojen ja ennen kaikkea asiakkaan näkökulman ymmärtäminen on työssäsi ensiarvoisen tärkeää.
Odotamme, että sinulla on tehtävään sopiva ylempi korkeakoulututkinto. Sinulla on ainakin muutaman vuoden kokemus monipuolisesta markkinointikeinojen hyödyntämisestä ja tavoitteellisesta kumppaniverkoston johtamisesta. Olet osoittanut, että projektipäällikkönä langat pysyvät käsissäsi ja projektissa saavutetaan asetetut tavoitteet aikataulussaan.
Ammatillisen osaamisen lisäksi etsimme oikeaa persoonaa. Sinulla on erinomaiset työyhteisötaidot. Olet energinen ja positiivinen tekijä, jolla kehittäjän roolissakin ovat jalat tiukasti maassa. Haluat kehittää omaa ammattitaitoasi ja oppia lisää liiketoiminnasta ja markkinoinnista. Ymmärrät kokonaisuuksia ja oman tärkeän paikkasi sen osana.
Tehtävä on uusi ja pystyt myös itse oman kokemuksesi kautta tarkentamaan vastuualuettasi. Esimiehesi on markkinointipäällikkö.
Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle vastuullisen työtehtävän lisäksi kilpailukykyiset edut, työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.
Työpisteesi on Helsingissä ja sinulla tulee olla valmius matkustaa Antellin Oulun ja Helsingin toimipisteiden välillä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Johanna Tamminen p. 040 541 3155 tiistaina 21.3. klo 15-16 ja keskiviikkona 22.3. klo 8.30-9.30.
Hae tehtävää rekisteröimällä suomenkielinen CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 27.3.2017. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.
Viimeinen hakupäivä 2017-03-27 Lähde: Manpower Oy


2. Turvalaitetekniikkaryhmään 
Etsimme nyt projektipäällikköä turvalaitetekniikkaryhmäämme vastaamaan rautateiden turvalaitteiden käyttöönotto- ja asiantuntija projekteista.
Osallistut erilaisiin turvalaitetekniikan projekteihin. Osaat aikataulut ja ymmärrät kustannustehokkuuden projekteissa. Ymmärrät järjestelmäturvallisuuden sekä pystyt omaksumaan uusia asioita ja kehittämään toimintaasi jatkuvasti.
Tehtäväsi muokkaamme yhdessä osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta. Toimialueemme on koko Suomen rataverkko ja työpaikkakuntasi voi olla Helsinki, Riihimäki tai Tampere.
Odotamme, että sinulla on insinöörin  (AMK) tai DI:n koulutus ja kokemusta projektinvetotehtävistä. Lisäksi edellytämme kykyä ja valmiuksia asiakaslähtöisen toiminnan ymmärtämiseen sekä hyviä yhteistyötaitoja ryhmässämme. Katsomme eduksesi projektipäällikkökoulutukset ja pätevyydet sekä rautateiden turvalaitteiden tuntemuksen. Suunnitteluohjelmistojen osaaminen ja ruotsin ja englannin kielen taito auttavat sinua menestymään työssäsi.
Tajoamme sinulle näköalapaikan turvalaitetekniikan tehtäviin yhdessä Suomen suurimmista infra-alan suunnittelutoimistoista. Ota haaste vastaan ja tule kehittämään osaamistasi monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa yhdessä mukavien työkavereiden kanssa.
Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Tommi Latva, puh. 040 8625 134 tai sähköpostitse tommi.latva@vr.fi
Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 19.3.2017 mennessä oheisen linkin kautta.
VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.
Lähde: vrgroup.rekrytointi.com 
(16.3.2017)


3. Temp-Team Finland Oy Turku


Pasaati Oy on 2006 perustettu projektitoiminnan ja projektijohtamisen asiantuntijatalo. Kaikki projektit - sekä suuret että pienet - ovat meille ja asiakkaillemme merkityksellisiä. Toteutuksemme kattaa sekä paikalliset, valtakunnalliset että kansainväliset projektit. Olemme asiakkaillemme jatkuvaa lisäarvoa tuottava ensisijainen kumppani.

Liiketominnan edelleen laajentuessa, etsimme nyt heille kahta

ICT -PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Turkuun

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja osaamista ICT -projektien johtamisesta. Arvostamme erityisesti kokemusta julkishallinnon ja hyvinvointialan ICT -projekteista sekä Prince2 tai vastaavasta projektihallinnan sertifikaatista.

Projekteissa on etua kokonaisarkkitehtuurin ja kansallisen palveluarkkitehtuurin tuntemisesta sekä tietojärjestelmien määrittelyn osaamisesta. Myös seuraavien järjestelmien tuntemusta arvostamme: Pegasos, Effica, Winhit, SAP, Aurora ja KOHA, Drupal Project Server, Visual Studio Team Services ja raportointiratkaisut.

Asiakasyrityksemme Pasaati Oy tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia projekteja asiantuntijaorganisaatiossa. Seuraavien projektien resursointi on käynnissä, joten toivomme, että jätät hakemuksesi mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - avoimet työtehtävät - ICT -Projektipäällikkö Turkuun.

Kerrothan hakemuksessasi, mitä projektinhallinnan sertifikaatteja sinulla on, millaisissa ICT -projekteissa olet ollut mukana ja mitä järjestelmäosaamista sinulla on.
WWW-osoitehttp://www.temp-team.fi
Yhteystiedotwww.temp-team.fi
Työpaikan osoite20100 TURKU
PalkkausNeuvotellaan osaamisen mukaisesti
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaa4-5/2017
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, Projekti, jonka jälkeen jatkomahdollisuus
Haku päättyy21.03.2017
Jätä hakemuswww.temp-team.fi - avoimet työtehtävät - ICT -projektipäällikkö Turkuun
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.temp-team.fi
Ilmoitus jätetty16.03.2017
Ilmoitusnumero9190930
Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
(16.3.2017)

4. StudentWork Sharper Oy Kuopio


Studentwork etsii asiakkaalleen Maveplan Oy:lle Kuopioon suunnitteluinsinööriä mielenkiintoisiin geoteknisiin suunnittelutehtäviin. Tehtävä muokkautuu henkilön kokemuksen ja osaamisen kautta, joten tämä tehtävä sopii niin opintonsa vastikään päättäneelle henkilölle kuin jo alalta enemmän työkokemusta kartuttaneelle henkilölle. Tehtävänkuva voi skaalautua avustavista suunnittelutehtävistä aina projektipäällikön tehtäviin saakka. Tämä on loistava mahdollisuus insinöörille/ DI:lle, kenellä on kiinnostusta geotekniseen ja kunnallistekniseen suunnitteluun sekä halu kehittää uraansa sillä saralla!

Työtehtäviäsi voivat olla mm. erilaiset suunnittelu -ja laskentatehtävät saadun maastodatan pohjalta, pohjatutkimuslausuntojen laadinta, geotekninen ja kunnallistekninen suunnittelu sekä osaamisen mukaan myös 3D koneenohjausmallinnus.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan kasvamaan ja kehittymään mielenkiintoisiin projekteihin sekä osaksi mukavaa ja tiivistä tiimiä Kuopion keskustassa. Asiakasyrityksellämme on erittäin voimakas kasvuvaihe menossa geosuunnittelussa sekä vahvat asiakassuhteet, jotka tarjoavat kasvun useilla eri sektoreilla.

"Maveplan Oy on insinööritoimisto, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa maaperässä. Palveluvalikoimaamme kuuluvat geo-, rakennus- ja kunnallistekninen suunnittelu sekä vesistö- ja vesitaloussuunnittelupalvelut pohjatutkimuksista, mittauksista ja vaikutusarvioinneista suunnitteluun ja rakennuttamiskonsultointiin saakka."

Oletko sinä "match" tähän tehtävään?

Tässä työssä menestyminen edellyttää tehtävään sopivan koulutuksen (DI/ AMK) sekä 3D Cad-ohjelmistojen ymmärrystä, oppimisvalmiutta tai käyttökokemusta. Etsimme reipasotteista, oma-aloitteista ja haasteisiin rohkeasti tarttuvaa henkilöä.

Eduksi katsomme, mikäli sinulla on jo tehtävään sopivaa työkokemusta tai kokemusta katusuunnittelusta sekä 3D koneenohjausmallinnuksesta.

Tehtävässä työllistyt aluksi 6kk vuokratyösuhteeseen Studentworkin kautta, jonka aikana pääset näyttämään taitosi ja oppimiskäyräsi. Tavoitteena on rekrytoida tehtävässä menestynyt henkilö Maveplan Oy:lle määräajan jälkeen. Kokeneemmille tekijöille tarjoamme mahdollisuutta myös rekrytoitua suoraan asiakasyritykseemme.

Studentwork toimii match makerina tässä haussa! Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun pikimmiten, joten hae tehtävään vaikka heti! Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta.
WWW-osoitehttp://www.studentwork.fi
Yhteystiedotrekrytointi.tre@studentwork.com; heidi.hyysalo@studentwork.com
Työpaikan osoite70111 KUOPIO
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaheti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.studentwork.fi/ilmoitus/?jaid=536&_ga=1.33673957.577142221.1486553685
Ilmoitus jätetty15.03.2017
Ilmoitusnumero9189998
Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
2 päivää sitten
  (15.3.2017)

5. Erikokoiset sovellus- ja tietojärjestelmäkehitysprojektimme vaativat ammattitaitoista projektinhallintaa, joka varmistaa asioiden tapahtumisen suunnitellusti ja tehokkaasti.
Haemme nyt Turkuun asiakasprojektien vetäjäksi innostavaa ja fiksua projektipäällikköä, joka toimii rehdisti ja luontevasti asiakkaidemme kanssa ja ymmärtää samalla myös tekijätiimin tsemppaamisen merkityksen.

Projektipäällikkönä hallitset arjen pyörittämisen ja saat asiat tapahtumaan. Olet lähellä kehitys- ja testausasiantuntijoitamme ja viet asioita aktiivisesti eteenpäin. Sinun ei välttämättä itse tarvitse osallistua ohjelmistojen kehitykseen ja testaukseen, mutta sovellusten kehittämisen ja sovellusympäristöjen tuntemus auttaa sinua työssäsi. Näin pystyt keskustelemaan asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa, arvioimaan toteutusta ja ehkä sparraamaankin projektiarjessa ja sen suunnittelussa.

Uskomme sinulla olevan lähtökohdat kunnossa jos:

- Sinulla on näyttöä vaativien tietojärjestelmäkehitysprojektien vetämisestä
- Omaat myös teknistä näkemystä sovelluskehityksestä
- Olet kiinnostunut siitä miten oikealla ilmapiirillä saadaan lisää potkua projektitekemiseen
- Ymmärrät että ihminen ei ole yhtä kuin yksi resurssiyksikkö
- Otat kehittämistä edellyttävät asiat aktiivisesti puheeksi
- Omaat kokemusta pitkäjänteisestä asiakasyhteistyöstä
- Tunnet projektijohtamista tukevia metodologioita ja olet myös mahdollisesti sertifioinut osaamisesi niihin liittyen

ATR Soft on vuonna 2000 perustettu ohjelmistotalo. Ratkaisuillamme autamme asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan. Asiakkaamme ovat julkisen- ja yksityisen sektorin toimijoita useilta eri toimialoilta. Suurimmat toimialueemme ovat valmistavan teollisuuden ratkaisut, eläke- ja vakuutusjärjestelmät, julkisen sektorin järjestelmät, sekä omien ja alihankintana toteutettavien ohjelmistotuotteiden kehitys. Työntekijämme ovat kokeneita huippuammattilaisia, joiden ansiosta myös asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Laine, jani.laine(@)atrsoft.com, puh. 040 573 4800 perjantaisin klo 12-15 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si 31.3.2017 mennessä osoitteeseen rekry(@)atrsoft.com.
WWW-osoitehttp://www.atrsoft.com
YhteystiedotJani Laine, Puh: 0405734800, jani.laine@atrsoft.com
Työpaikan osoiteJoukahaisenkatu 1, 20520 TURKU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaHeti kun mahdollista
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.03.2017 klo 23:59
Ilmoitus jätetty15.03.2017
Ilmoitusnumero9189757
Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
2 päivää sitten
 (15.3.2017).


6. Hairmail Oy etsii digitaalisaation ja toiminnanohjausjärjestelmien osaajaa projektipäälliköksi johtamaan ja toteuttamaan sähköisen liiketoimintamallin luomista ja uudistamista.

Hairmail Oy on pohjoismainen hius- ja kauneusalan tukku, joka palvelee alan ammattilaisia sekä opiskelijoita. Tuotevalikoimamme kattaa kokonaisvaltaisesti parturi-kampaajan päivittäin tarvitsemat työvälineet kalusteista jälleenmyyntituotteisiin. Hairmaililaisia on 40 ja liikevaihtomme on 7,4 m€.

Visiomme on olla Pohjoismaiden halutuin kumppani hius- ja kauneusalalla, ja tavoitteenamme on kansainvälistyä Skandinaviaan, Baltiaan sekä Venäjälle digitaalisaatiota hyödyntäen.

Näihin tavoitteisiin pääsemiseksi etsimme sinua,

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ / STRATEGINEN DIGIOSAAJA,

johtamaan ja toteuttamaan kansainvälistymistä tukevan digitalisointikonseptimme kehittämistä.

Tehtäväsi ja vastuusi:
- Tuot strategista IT-/digitalisaatio-osaamista ja vahvaa näkemystä sen mahdollisuuksista Hairmailin liiketoiminnan kehittämisessä.
- Vastaat digiprojektille asetettujen tavoitteiden tuloksellisesta toteutumisesta, aikatauluissa ja budjetin raameissa pysymisestä, riskien hallinnasta, muutoksista ja viime kädessä myös lopputuotteen laadusta.
- Kartoitat nykyisen ohjelmistoympäristömme, kuvaat teknisen arkkitehtuurin tavoitetilan ja vastaat nykyisen toiminnanohjausjärjestelmän päivittämisestä digiaikaan.
- Mallinnat ja toteutat pohjoismaisen portaalin kokonaisuudeksi, joka palvelee kansainvälistyvän yrityksen tarpeita markkinoinnissa, markkinointiviestinnässä, myynnissä ja hyvässä asiakkuuksien hoidossa.

Odotamme sinulta:
- nykyaikaisten IT-/toiminnanohjausjärjestelmien tuntemusta sekä kokemusta niiden liiketoimintalähtöisestä kehittämisestä ja mielellään myös kilpailutuksista ja hankinnoista
- innostusta perehtyä Hairmailin strategiaan ja liiketoimintaan sekä luoda sitä tukevia uusia ratkaisuja
- näkemystä tulevaisuuden toimintamallien kehittämisestä asiakasnäkökulma edellä
- projektinhallintataitoja
- kykyä viedä asioita eteenpäin jämäkästi mutta hyvässä yhteistyössä niin järjestelmätoimittajien suuntaan kuin oman organisaation sisällä

Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle ja johtoryhmälle. Apunasi on digikoordinaattori. Toimipisteemme sijaitsee Vantaan Tikkurilassa, mutta osittainen etätyö on tarvittaessa mahdollista. Tehtävä on aluksi määräaikainen (12 kk) ja tulee jatkumaan, kun osoitat pätevyytesi.

Merkitse viimeiseen kenttään palkkatoivomuksesi. Voit liittää hakulomakkeeseen myös erillisen CV:n. Työ alkaa mahdollisimman pian, ja saatamme kutsua kiinnostavia hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.
WWW-osoitehttp://www.hairmail.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antavat:
Hairmail Oy, toimitusjohtaja Asko Toivola, puh: 045 679 7111
52 Duunia / Stara Consulting Group Oy, Reija Rantala, puh: 050 590 6634
Työpaikan osoiteSantaradantie 10, 01370 VANTAA
Työ alkaamahd.pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, 12 kk
Haku päättyy26.03.2017
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi viimeistään 26.3.2017 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa http://www.52duunia.fi/projektipaallikko-strateginen-digiosaaja-hairmail-oy
Ilmoitus jätetty14.03.2017
Ilmoitusnumero9189295
Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
3 päivää sitten
 (14.3.2017)

7. Haemme LVI-projektipäällikköä vastaamaan huolto- ja asennuskohteidemme LVI-töistä. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti etelä-pohjanmaan alueella.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, reipasta asennetta sekä asikakaslähtöistä työstentelytapaa.

Tarjoamme mielekkään ja itsenäisen työn kasvavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä.

Hae osoitteessa http://www.nevera.fi/rekry
WWW-osoitehttp://www.nevera.fi
YhteystiedotTeemu Pukkila, Puh: 0452149776, teemu.pukkila@nevera.fi
Työpaikan osoiteTehtaantie 6, 60100 SEINÄJOKI
PalkkausTES
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.03.2017
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.nevera.fi/rekry
Ilmoitus jätetty13.03.2017
Ilmoitusnumero9187362
Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
4 päivää sitten
 (13.3.2017)

8. Toimintamme laajentuessa haemme Seinäjoen talousalueelle
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ/-INSINÖÖRIÄ
Tehtäviisi kuuluvat rakennushankeprojektien asemakaavoituksen, suunnittelun ja kustannusten ohjaus, viranomaisprosessit sekä sidosryhmäyhteistyö.
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Projektipäällikkönä sinulla on kokemusta projektien kokonaisvaltaisesta hallinnoinnista. Projekti-insinöörinä puolestaan olet valmis ottamaan haasteen kasvaa tehtävässäsi. Olet innovatiivinen, systemaattinen ja organisointikykyinen. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja työotteesi pysyy aktiivisena vaativienkin projektien parissa.
Toimit myös yksikön kehitysinsinöörinä. Tässä tehtävässä seuraat toimintajärjestelmän ja prosessien noudattamista sekä osallistut erilaisiin kehitysprojekteihin.

ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIÄ
Vastaat asiakaspalvelusta ja asukasmuutosneuvotteluista yhteistyössä asiakkaiden, myynnin ja työmaiden kanssa asuntorakentamishankkeissamme. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa muutostyöohjeiden laadinta, materiaalitilaukset ja työmaatarkastukset. Osallistut myös asuntokohteiden myyntiin ja avustat markkinointiin liittyvissä tehtävissä.
Olet hyvät sosiaaliset taidot omaava, kokenut asiakaspalvelun ammattilainen.
Pystyt hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti sovitussa aikataulussa pysyen. Olet kehityshakuinen, järjestelmällinen ja joustava. Sinulla on rakennusalan koulutus, kokemusta asukasmuutostöiden tekemisestä sekä nykyaikaisten tietoteknisten järjestelmien osaamista.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän suuressa pohjoismaisessa rakennuskonsernissa, osaavan työyhteisön tuen sekä työskentelyn mielekkäässä työympäristössä.

Lisätietoja: Recruitment Consultant Merja Vesteri 040 162 8345, parhaiten tavoitettavissa 02.08. klo 11-12 ja 09.08. klo 12-13 sekä Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala 040 652 8481 parhaiten tavoitettavissa 18.08. klo 11-12.
Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi 24.08.2016 mennessä.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.
(ilmoitus julkaistu 8/2016) 

Projektiasiantuntija

TYÖPAIKKA KUVAUS

Ympäristöministeriö on johtava vaikuttaja kestävän kehityksen, hyvän elinympäristön ja monimuotoisen luonnon turvaamisessa nykyisille ja tuleville sukupolville. Toimialamme kattaa ympäristönsuojelun, alueiden käytön, luonnonsuojelun sekä asumisen ja rakentamisen.


Työpaikan tiedot: Ympäristöministeriö Aleksanterinkatu 7, PL 35 00023 VALTIONEUVOSTO
Miljöministeriet Alexandersgatan 7, PB 35 FI-00023 STATSRÅDET

TYÖTEHTÄVÄT
Ympäristöministeriössä on haettavana

PROJEKTIASIANTUNTIJAN määräaikainen virkasuhde (vaativuustaso 13) ajalle 1.5.2017-28.2.2019. (ID35-15-2017)

Virkasuhde on sijoitettu rakennetun ympäristön osaston alueet ja yhdyskunnat -yksikköön.

Projektiasiantuntijan tehtävänä on huolehtia Maanmittauslaitoksen hallinnoiman Paikkatiedon palvelualusta hankkeeseen sisältyvän Maankäyttöpäätöstietojen paikkatieto osaksi palveluita ja valvontaa osion valmistelusta yhteistyössä osahankkeen projektipäällikön kanssa. Osahankkeen hallinnointi on osoitettu ympäristöministeriölle.


VAATIMUKSET
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, perehtyneisyyttä tehtäväalaan ja suomen kielen erinomaista ja ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa. Käytännön kaavoituskokemus, paikkatieto-osaaminen, hyvät projektinhallintataidot sekä hyvä yhteistyö- ja neuvottelukyky ovat olennaisia tehtävien menestykselliselle hoitamiselle.Tehtävän palkkaus määräytyy ministeriön palkkausjärjestelmän vaativuustason 13 mukaisesti: tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on siten noin 4 000 euroa kuukaudessa.
Tehtävän luonne.
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Tehtävää hakeneiden nimet ovat julkisia.
Viitenumero: 35-15-2017

Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: Ympäristöministeriö/ Kirjaamo PL 35 (Kirjaamon asiakaspalvelu toimii osoitteessa Ritarikatu 2 B, 00170 HELSINKI) 00023 VALTIONEUVOSTO

(17.3.2017)

Olemme Vetelin kunnan omistama energiayhtiö. Vastaamme sähkö- ja kaukolämpöhuollosta Vetelin kunnassa. Myymme ja toimitamme asiakkaillemme sähköä ja lämpöä yli 2200 talouteen omilta tuotantolaitoksiltamme sekä osakkuuslaitoksiltamme eri puolilta Suomea. Lisäksi myymme sähkötarvikkeita ja asennuspalvelua sekä kunnossapidämme ja uudistamme alueen sähköjakeluverkkoa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta palvelua kellon ympäri. Liikevaihtomme on n. 3 milj. euroa. Lisätietoja www.venergia.fiOlemme Vetelin kunnan omistama energiayhtiö. Vastaamme sähkö- ja kaukolämpöhuollosta Vetelin kunnassa. Myymme ja toimitamme asiakkaillemme sähköä ja lämpöä yli 2200 talouteen omilta tuotantolaitoksiltamme sekä osakkuuslaitoksiltamme eri puolilta Suomea. Lisäksi myymme sähkötarvikkeita ja asennuspalvelua sekä kunnossapidämme ja uudistamme alueen sähköjakeluverkkoa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta palvelua kellon ympäri. Liikevaihtomme on n. 3 milj. euroa. Lisätietoja www.venergia.fi

9. Haemme nyt

KEHITYSJOHTAJAA Saat tehtäväksesi uusien toimialojen kartoituksen, suunnittelun ja käynnistämisen. Toimialat voivat liittyä esim. rakennusten ja sähköverkoston urakointiin, uusiin energiatuotannon menetelmiin tai muuten Vetelin Energian toimintaan strategisesti sopiviin alueisiin. Tulet luomaan valituille toimialoille toimintaedellytykset aina budjetoinnista organisointiin ja vaadittavien resurssien hallintaan. Osallistut alkuvaiheessa myös vahvasti käytännön projektijohtamiseen. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Sinulla on joko projektijohtamisen, urakoinnin tai uuden liiketoiminnan luomiseen liittyvää osaamista ja taustaa. Koulutuksesi on tekninen tai kaupallinen. Olet henkilö joka haluaa vaikuttaa strategisiin päätöksiin ja sinulla on myös kykyä viedä päätökset käytännön tasolle. Tulevissa haasteissa menestyminen edellyttää sitoutumista, kykyä itsenäisiin päätöksiin ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Ruotsin ja/ tai englannin kielen taidosta on apua tehtävän hoidossa. Ota haaste vastaan ja tule osaksi paikallisesti vahvaa ja omavaraista energiayhtiötä. Yhteystiedot Lisätietoja tästä avaintehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477. Työpaikan osoite 69700 VETELI Palkkaus Sopimuksen mukaan Työ alkaa Sopimuksen mukaan Työaika kokoaikatyö Työn kesto yli 12 kuukautta Haku päättyy 09.04.2017 Jätä hakemus Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 9.4.2017 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta. Hakulomakkeen WWW-osoite http://www.personnel.fi Ilmoitus jätetty 14.03.2017 Ilmoitusnumero 9189098 Lähde: Työhallinnon asiakaspalvelun tietojärjestelmä 17.3.2017 13:45:42

10. Granlund - Less energy gives more

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Yhtiö on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Henkilöstömme mielestä Granlund on luotettava työpaikka, jolla on vahva visio ja hyvä kehitysdraivi. 96 prosenttia Granlundin työntekijöistä kertoo olevansa tyytyväisiä työpaikkaansa.

Granlund on perustettu vuonna 1960 ja konsernissa työskentelee lähes 750 asiantuntijaa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä ja meillä on 20 toimipistettä eri puolilla Suomea. Lisäksi meillä on toimipisteet Shanghaissa ja Dubaissa.

Yrityksemme yli 55-vuotisen historian kivijalkoja ovat johtava asiantuntijuus sekä innovaatioihin ja kehitykseen panostaminen. Granlund 2020 -strategian mukaisesti tavoitteemme on olla kansainvälinen alamme uudistaja, joka panostaa ihmisten ja kiinteistöjen hyvinvointiin.

www.granlund.fi

Oletko sähkösuunnittelun ammattilainen tai kokenut projektipäällikkö? Innostutko ratkaisemaan haasteita yhdessä asiakkaiden kanssa ja tekemään työtä asiantuntevassa tiimissä?

Mitä tarjoamme sinulle?
Olemme talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa ja asiantuntijamme työskentelevät Suomen kiinnostavimpien yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä saat näköalapaikan alan haastavimpiin hankkeisiin niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimistojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, innovaatioihin ja kehittymiseen panostaen. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Konsernimme laaja asiantuntijajoukko tukee toisiaan ja täydennämme monipuolisella osaamisellamme kaikkien asiantuntijoidemme työtä. Haluamme, että työntekijämme ovat osaamisalueensa huippuasiantuntijoita.

Mitä toivomme sinulta?
Toivomme, että sinulla on DI- tai insinöörikoulutus ja kokemusta sähkö- tai telesuunnittelusta sekä mahdollisesti myös asiantuntijatehtävistä. Meille on tärkeää, että ajattelet asiakaslähtöisesti ja haluat toimia osana tiimiä. Myös halu oppia uutta ja kehittää itseään vie organisaatiossamme eteenpäin.

Projektipäälliköiltä toivomme lisäksi projektipäällikkökokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta.

Innostuitko?
Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 2.4.2017 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI-10634

Haluatko kuulla lisää?
Mikäli innostuit ja haluat kysyä lisätietoja, ota yhteyttä:

Johtava asiantuntija Matti Urjo (050 525 2242 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi). Parhaiten saat häneen yhteyden tiistaina 21.3. kello 10–11.

Tekninen johtaja Pasi Poikonen (050 315 2499 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi). Parhaiten saat häneen yhteyden torstaina 16.3. kello 14–15 tai torstaina 30.3. kello 14–15.

Alueellisissa kysymyksissä voit olla halutessasi yhteydessä myös suoraan tytäryhtiöidemme toimitusjohtajiin. Yhteystiedot löydät osoitteesta: www.granlund.fi/yhteystiedot

www.granlund.fi/sahko

Työnantaja: Granlund Oy / co Mercuri Urval Sijainti: Koko Suomi, useita vaihtoehtoja Ilmoitus jätetty: 13.03.2017 Haku päättyy: 02.04.2017 Ilmoituskanava: Mercuri Urval
(17.3.2017)
  11.Työpaikan kuvaus
INSINÖÖRITOIMISTO NURMI OY on helsinkiläinen rakentamiseen ja kiinteistönpidon palveluihin erikoistunut yritys. Päätoimialamme ovat sähkö-, automaatio-, tele. turva ka AV-tekniikan suunnittelu ja konsultointi sekä kiinteistönpidon asiantuntijatehtävät.
Yritys on toiminut alalla jo vuodesta 1972 alkaen ja on vakiintunut, tunnettu ja luotettava yritys.
Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Malminkartanossa rautatieaseman vieressä.
Arvostamme työntekijöissämme itsenäistä otetta työhön sekä intoa ja kykyä ratkaista oma-aloitteisesti työhönsä liittyviä haasteita.

HAEMME PALVELUKSEEMME
SÄHKÖSUUNNITTELIJAA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ, jonka tehtäviin tulee kuulumaan monipuoliset kiinteistöjen sähkö-, tele-, turva- ja AV-suunnittelu sekä projektijohtotehtävät.

Tarjoamme Sinulle haasteellisen, kokemuksesi ja osaamisesi mukaan räätälöitävän toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan ja edut sekä työyhteisön tuen.

Odotamme sinulta:
- sähköinsinöörin tai DI:n tutkintoa (sähköasentajan kokemus katsotaan eduksi)
- kokemusta kiinteistöjen sähkösuunnittelu- ja projektinjohtotehtävistä
- yhteistyökykyä sekä avointa, asiakaslähtöistä toimintatapaa

Lisätietoja yrityksestämme löydät kotisivuiltamme www.inststonurmi.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa:
toimitusjohtaja Pekka Larinoja, 044 345 1139
Lähteä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen
hakemukset@inststonurmi.fi

Avoimet työpaikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. (20.3.2017).

12.Projektipäällikkö
Huurre on kansainvälinen jäähdytysautomaatioratkaisuja tarjoava teknologia- ja palveluyritys. Ainutkertaisena asiakaslupauksenamme on kylmäketjun ja sen energiankulutuksen optimointi edistyksellisen Huurre iTOP-palveluvalikoimamme ja CO2-osaamisemme avulla. Lisäksi tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kylmätiloja sekä huolto- ja korjauspalveluja. Toimituksemme vaihtelevat yksittäisistä järjestelmätuotteista laajoihin jäähdytys- ja lämmön talteenottoratkaisuihin sisältäen teknisen suunnittelun ja projektinhoidon, asennuksen ja huoltosopimuksen. Asiakkaitamme Suomessa ovat teollisuus, logistiikkakeskukset, päivittäistavarakauppa, jäähallioperaattorit, julkinen sektori sekä ammattikeittiöt ja lääkeala. Huurre työllistää tänä päivänä yli 700 työntekijää viidessä eri maassa, ja sen liikevaihto on n. 140 miljoonaa.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

kylmätekniseen urakointiin, sijoituspaikka Vantaa tai Ylöjärvi

Tulet johtamaan nimettyjen kylmäteknisten urakointiprojektien tulosvastuullista toteuttamista sekä avustamaan tarjouslaskennassa Refrigeration tuotelinjan tuotepäällikköä. Projekteihin tarvittavien hankintojen suorittaminen, projektikokouksiin osallistuminen ja toimitusten valvonta ovat osa työkenttääsi. Toimintatyyliisi sopii tuloksellinen asiakasyhteistyö aina urakka- ja tarjouslaskentavaiheesta laitoksen käyttöönottoon asti. Vastuullesi tulet saamaan merkittäviä projektikokonaisuuksia.

Sinulla on vahvaa projektijohtamisen taustaa, myyntihenkisyyttä ja riittävä tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Ymmärrät projektitoiminnan asiakastarpeet ja tiedät miten lisäarvoa tuotetaan. Sähkö- ja automaatiojärjestelmien tuntemus ja ymmärrys auttavat menestymään tehtävässä. Arvostamme kylmäteknistä osaamista tai vahvaa halua kehittyä kylmätekniikan ammattilaiseksi. Hyvä neuvottelutaito ja kykysi tehdä päätöksiä tulevat esiin haastavissa tilanteissa. Pystyt työskentelemään myös englannin kielellä.

Lisätietoja tehtävästä saat myös soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 26.3.2017 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta. (20.3.2017).
 
 

Lähteet ja lukemisto

Hakalahti, Heini. (2010). Projektipäällikön tehtävät. Tampereen teknillinen yliopisto. (20.3.2017). 

Lisää tehtäviä nimikkeellä projektipäällikkö löydät esimerkiksi sivustolta Oikotie.fi. (20.3.2017).

Comments