Ope tykkää!


Kuvat Margit Mannila

Kuvat merkkien pohjalle piirsi Eeva Andrejeff. Suurkiitos hänelle!


Minulla on ollut jo perinteeksi muodostunut tienaa tonni-haaste omalle ryhmälleni ja mietin, miten voisin uudistaa palkintoa. Sitten keksin: haalarimerkit. Kysyin kollegalta, olisiko hän kiinnostunut tilaamaan oman merkin. Ja olihan hän. Lisäksi hänen tyttärensä Eeva Andrejeff lupautui hoitamaan grafiikan. Saimme näin ihan ammattilaisen suunnittelupalveluakin!


Merkkejä on jo kyselty muuallekin. No näitä ei saa kuin niistä ansiosta joista ope tykkää. Yleensä ope tykkää niistä, jotka tekevät tehtävänsä ajoissa ja näkevät vaivaa onnistumisensa ja osaamisensa eteen. Joskus elämä heittää eikä kaikki suju niin kuin Strömsössä, mutta kun ope huomaa, että halua ja tahtoa löytyy, voi merkin saada kannustukseksi: Kyllä se siitä hyvin menee!

Merkkejä on muuten painettu rajoitettu 100 kappaleen erä, joten ihan joka naisen tai miehen haalariin näitä ei tule.

Ensimmäiset merkit olivat jaossa tänään Tonni täynnä -tilaisuudessa, kun ryhmäni pistehait ovat selvillä. Muuten tasan kuukautta ja päivää aikaisemmin, mitä menneenä ja sitä edellisenä vuonna. Lue aiemmat postaukset tästä linkistä.

 Merkit pääsevät heti tänään jakoon, kun jaan omalle ryhmälleni pistehain kunniakirjat. Poikkeuksellista on, että kuluvana vuonna kunniakirjan saajia on 7 kappaletta. Peräti viisi opiskelijaa sai saman pistemäärän eli 37 pistettä. He saavat III sijan. Toiseksi parhaalla opiskelijalla oli 43 opintopistettä ja parhaalla 52 pistettä. Tällä pistehailla on myös erittäin hyvä keskiarvo. Joten kyllä ope tykkää! 

Mutta... me  siis kyselimme sitten tarjouksia ja palvelultaan parhaaksi osoittautui Kangasmerkit.com. Vastaus tuli nopeasti ja muutenkin palvelu oli tosi ystävällistä ja asiallista. 

Saimme mallikappaleen hyväksyttäväksi sähköpostin välityksellä. Näytti hyvältä. Siispä hyväksyimme.

Odottelimme jännittyneinä, millainen valmis merkki on. Eilen ne olivat sitten postissa. Ei muutakuin koodi messiin ja postiin suoraan töistä ja samalla reissulla ostamaan suklaata.

Ja sitten ne vihdoin tulivat (oikeasti toimitus oli tosi nopea, mutta odottavan aika on tunnetusti pitkä) olimme haljeta onnesta. Sattuipa vielä niin sopivasti, että ne tulivat juuri nyt tämän vuoden tienaa tonni tapahtumaan, kuten tuolla edellä hehkutin.


Kyllä nyt ope voi tykätä!


Aiemmat tonnipostaukset löytyvät oheisista linkeistä
Tonni lähestyy. (22.2.2017).

Tonni täynnä kuvia(22.2.2017).  

Tonni täynnä Onnea. (22.2.2017)

Comments