Yritystoimintaan liittyviä linkkejä

 

 

Yrittäjä joutuu hallitsemaan laajasti erilaisia asioita, kun hän perustaa yrityksen. Mitä kaikkea liiketoimintaosaamiseen oikeastaan kuuluu? Mielestäni kaikki ne asiat, joiden kanssa yrittäjä voi joutua tekemisiin. 

Tärkeä osa yrittäjyyttä on kyky, halu ja valmius jatkuvaan tiedon analysointiin. Uskallus kokeilla ja muuttaa tavoiteita sen mukaan. 

Oman osaamisen analysointi ja henkilökohtaisten tavoitteiden asettaminen (17.5.2019) on tässä prosessissa varsin keskeisessä roolissa. Kuten muinoin on Seneca todennut:

Suunnitelmamme eivät kanna ilman päämäärää. Jollei ihminen tiedä määräsatamaansa, mikään tuuli ei ole se oikea.
-Seneca

Yrittäjältä vaaditaan myös nöyryyttä ottaa palautetta vastaan ja kyky  oppia uutta. Palautteesta tulee kuitenkin erottaa olennainen. Mikä palautteesta on sellaista, että se aiheuttaa toimenpiteitä oman toiminnan näkökulmasta. Kohinan erottaminen on joskus vaikeaa ja siksi on hyvä kun lähellä on ihmisiä, joiden kanssa voi keskustella ja peilata saamaansa palautetta.


 

Linkkejä  ja lähteitä

FIFO, LIFO ja punnittu keskihinta-FIFO, LIFO, Weighted Average Cost   (17.5.2019)

 Linkkikooste yrittäjyyden oppimisen tueksi. (17.5.2019).

Taloushallinnon sanastoa (17.5.2019)

 

Työttömyysvakuutusmaksu periminen (Työttömyysvakuutusrahaston tekemä kalvosarja) 

(17.5.2019)

Yrityksen taloudelliset tunnusluvut ja muuta aiheeseen löysästi liittyvää (17.5.2019)

 

Yrityksen toimintaympäristö - Kansantalouden kiertokulku- Business Economics (17.5.2019)

  Edit 

17.5.2019 30

  Auta minua pitämään sivusto ajan tasalla. Jos huomaat, jonkun linkkaamisen arvoisen sivuston tai huomaat, että joku linkki ei toimi, laita viesti kommenttikenttään. Viestiäsi ei julkaista, jos kiellät sen julkaisemisen.

Comments