Oravanpesä - yrittäjyysoppia verkossa

Nyt on oivallinen tilaisuus oppia yrittämisestä! Oravanpesä antaa siihen mainion mahdollisuuden. Jos et itse rohkene laittaa hakemustasi Oravanpesään, niin voit seurata verkossa, miten yrityksen perustaminen tapahtuu elävässä elämässä.

Mielestäni tässä on juuri sellainen esimerkki ja malli, jota moni yrittäyyden ensiaskeleita ottava tai yrittäjyyttä miettivä kaipaa/olisi kaivannut.

Lainaus Oravanpesän sivustolta:

Haluatko yrittäjäksi Oravanpesään?

Onko yrittäjyys aina kiehtonut sinua, mutta et ole rohjennut ottaa ratkaisevaa askelta? Onko sinulla yritysideoita, mutta et oikein tiedä miten niitä lähtisi toteuttamaan? Onko sinulle osaamista ja kokemusta, jota haluaisit hyödyntää yrittäjänä?

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus astua ratkaiseva askel ja lähteä yrittäjäksi Oravanpesän kautta! Oravanpesän mediakumppani Kauppalehti valitsee Oravanpesän yrittäjäjoukkoon mukaan kaksi henkilöä yleisön joukosta. Henkilöitä valittaessa ratkaisevaa ei ole koulutus tai kokemus, vaan yrittäjämäinen asenne, aito halu ryhtyä yrittäjäksi ja kyky työskennellä ryhmässä.

Valituiksi tulleet henkilöt pääsevät ideoimaan ja rakentamaan uutta yritystä kokeneessa yrittäjäjoukossa pienellä pääomalla ja pienellä riskillä. Ehdot ovat samat kuin muillakin Oravanpesän yrittäjillä:

1. Pääsen osallistumaan Kurre Campille eli yritysten perustamisleirille 23. - 24.11 2009.

2. Olen valmis sijoittamaan 2 000 euron alkupääoman perustettavaan yritykseen.

3. Olen valmis toimimaan osaomistamani yrityksen hallituksessa ilman erillistä korvausta.

4. Tiedän, että Oravanpesän tarkoitus on myös edistää oppimista, joten perustettujen yritysten toiminta on Oravanpesän kautta yleisölle avointa ja läpinäkyvää kahden vuoden ajan.

Jos vastasit yllä oleviin neljään kohtaan kyllä, hae mukaan yrittäjäksi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus 13.11.2009 mennessä osoitteeseen oravanpesa@oravanpesaprojekti.fi. Hakemuksesta tulee käydä ilmi seuraavat asiat:

  • Nimi
  • Ikä
  • Asuinpaikka
  • Yhteystiedot
  • Koulutus
  • Työkokemus ja osaaminen
  • Perustelut miksi juuri sinä olisit oikea henkilö Oravanpesän yrittäjäksi
  • Voit myös liittää hakemukseen lyhyen kuvauksen omasta yritysideastasi

Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Lisätietoja: Tanja Haapamäki p. 044 565 0088 tai tanja.haapamaki(at)seedi.fi


Oravanpesän kuulumisia

Oravanpesän yritystehdas käynnistyi, Kauppalehti. Lue lisää Oravanpesän uutisista

Oravanpesän yritykset

Dogpedia

Fekman


(Edit 2.12.2009)

Comments