Luova tyytymättömyysTämä seuraava pätkä on arkistojeni kätköstä löytyneestä luentomonisteesta, menneeltä vuosituhannelta, noin vuodesilta 1985-1986. Avica-nimisen yrityksen yrittäjä oli pitämässä meille päivän mielen voimasta ja oman asenteen merkityksestä oppimisessa. Tämä ajatelma oli luentomonisteiden ensimmäisellä sivulla. Valitettavasti luennoitsija ei ole kirjoittanut nimeään paperiin enkä ole sitä itsekään siihen kirjoittanut. Luennoitsija ei ole myöskään merkinnyt tämän tekstin lähdettä.Luova tyytymättömyys  

Kun saavutat elämässäsi jotakin suurta, niin muista, että on olemassa paljon ihmisiä, jotka ovat saavuttaneet vieläkin suurempaa ja merkityksellisempää. Silti hekään eivät ole tulleet ylpeiksi.

Kun tappio, epäonnistuminen ja kasaantuvat ongelmat tulevat kohdallesi, muista, että on paljon ihmisä, jotka kohtaavat vielä raskaampia tappioita, suurempia epäonnistumisia ja vaikeampia ongelmia kuin mitä sinulla on koskaan ollut ja silti he eivät ole lannistuneet ja vaipuneet epätoivoon ja masenneukseen.

Ole luovasti tyytymätön, etsi ja löydä mahdollisuuksia.

Muista, että joskus sinun tulee luoda itse mahdollisuutesi.

Lähde Tuntematon

Lähteitä ja lukemistoa

Levonen & Meisalo & al Luovan ongelmanratkaisun työtavat. (12.6.2016).

Comments